#258 Mudkip – Poképrofil

”so i herd u liek mudkips?”

Här har vi en otroligt uttjatad Pokémon. På hemsidan DeviantART var det någon som fällde den odödliga kommentaren till någon annan och en internetmem var född. Som alla internetmems är den egentligen inte rolig så vi skippar den nu.

Pokébloggens vana läsare vet att jag alltid väljer en startpokémon av eldtypen. Däremot hade jag redan spelat mig igenom Hoenn med en Torchic så jag tyckte att det kunde vara lämpligt att prova något annat. Det blev en liten Mudkip. Detta var inget bra val.

Mudkip är dock en väldigt söt liten Pokémon. Den har också förmågan Torrent, som gör den upp till 50% starkare när den använder vatten-attacker och dess HP är lägre än hälften. Något som kan vara fruktansvärt användbart. Som de flesta startpokémon blir Mudkip inte vackrare när den utvecklas. Men, där Squirtle tillslut blir den kraftfulle och häftige Blastiose, blir Mudkip den märklige och rätt fule Swampert. Lilla Mudkip är visserligen bara av vatten-typ men dess utvecklingar är Water/Ground, vilket är en rätt bra kombination.

Jag har inte sett tillräckligt långt i animén för att veta hur pass central den är. Däremot har jag fått veta att Brock tydligen har en Mudkip. Vad jag förstått fick hans Mudkip inte så mycket uppmärksamhet i jämförelse med exempelvis Ashs Treeko. Något som är märkligt eftersom Treeko är lungt mycket fulare än Mudkip. Kanske beror det på att Treeko blir häftigare desto mer den utvecklas, vad vet jag?

Publicerat av Jönsson

Annonser

~ av Jönsson på september 13, 2008.

3 svar to “#258 Mudkip – Poképrofil”

 1. Hoenns starters är de absolut fulast, ser verkligen inget vackert med Mudkip, de andra behöver inte ens nämnas.

  Bra jobb med att hålla igång bloggen Jönsson! Känns alltid trevligt, när man rutinkollar hemsidor att mötas av ett nytt inlägg!

 2. Alltid kul att se att läsarna finns kvar. Bloggen kommer att gå lite på tomgång nu ett tag, eftersom Pokéjakten fått stiga åt sidan för studier och det faktum att Pokélaget nu befinner sig utspridda på olika orter. Jag lovar dock att uppdatera minst en gång i veckan.

 3. Otroligt uttjatad… Ja. Och det är det jag älskar med den.
  Precis som din mamma-skämt, det är egentligen inte roligt och det är det som får en att skratta.
  Och jag har mudkip insane edition på mobilen. Otroligt effektiv att tortera folk med, rekordet ligger på en halvtimme i sträck.
  …Det är synd om mina vänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: