Att vara pokén00b – PKMN trainer Red was defeated

Wow…

Nu har jag ”klarat” SoulSilver. Efter rätt lång träning lyckades jag besegra RedMt Silver och därmed vad man kan kalla för huvudstoryn. Andra Pokéspel tar ju ”slut” efter att man besegrat regionens Elite Four och dess Champion men i HG/SS har man trots det mycket kvar att göra. Storyn fortsätter. I Hoenn har man bara att ta sig an några av regionens resterande legendarer efter att huvudstoryn blivit avklarad och i Kanto måste visserligen man jaga bort Team Rocket från Sevii Islands och i Sinnoh måste man ta sig an lite oroligheter i Battle Zone men i stort rör det sig bara om att fånga samtliga resterande Pokémon. Inte för att det inte skulle vara ett ädelt uppdrag i sig.

När man däremot klarat av Elitfyran i Johto har man istället helt plötsligt åtta nya gymledare att besegra och en före detta Champion att utmana. När Red – huvudpersonen från FireRed och LeafGreen (och naturligtvis även Red/Blue/Green/Yellow) väl är besegrad, då har man klarat av huvudstoryn och kan ge sig an att fånga resterande pokémon. För första gången känns det som att jag besegrat ett pokéspel riktigt ordentligt. Jag hoppas verkligen att något liknande dyker upp i Black och White . Nu känner jag mig riktigt redo att ge mig an Generation V.

Till på köpet får man dessutom välja en startpokémon från både Kanto och Hoenn efter att man besegrat Red, vilket jag måste säga att jag uppskattar. Frågan är bara vilka man ska välja. Det är knappast som att jag behöver välja någon speciell, då jag kommer att skicka över resterande startpokémon från varje generation från mitt Platinum så fort jag kan låna Andes DS. Då kan man ju lika gärna välja något kul.

Mudkip kanske?

Publicerat av Jönsson

~ av Jönsson på april 21, 2010.

7 svar to “Att vara pokén00b – PKMN trainer Red was defeated”

  1. Woah… Jag mötte honom en gång – och förlorade när han ”bara” hade sin Lapras kvar. Mina Pokémon var bara runt level 70, i och för sig 😛

  2. Hehe, jag kör också SS plus att jag valde Mudkip B-) och Bulbasaur 😛

  3. Hohoh… Kör du seriösa wi-fi strider eller lirar du bara själva storyn?

  4. Kanske det men jag spelar inte pokémon för att strida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: