Fånga allihop! Mina mål med Pokémon.

Välkommen!

Jag är en 21-årig Pokémonnörd som hängt med sedan starten och inte släppt taget. Jag ska dock inte påstå att jag är alldeles besatt av Pokémon i den mån att jag det är det första jag tänker på när jag stiger upp på morgonen. Det går perioder i mitt liv där jag inte är särskilt intresserad alls av de små kräken. Exempelvis har jag långt ifrån fångat alla Pokémon i den fjärde generationens Pokémonspel, Diamond och Pearl. Här vill jag att du som besökare ska kunna ta del av mina mål med både den här sidan och med mitt eget spelande.

Mina egna mål är klara och tydliga:

  • Fånga allihop
  • Ha roligt

Jag är inte direkt ute efter att träna upp några überpokémon att skryta med. Självklart vill jag ha starka Pokémon i mitt lag, men det är inte så pass viktigt för mig just nu att jag orkar lägga ner någon tid på breeding osv.

Med sidan är min ambition att få upp intresset för Pokémon hos fler människor. Kanske spelade du Pokémon Röd och Blå när du var liten, men sedan av innan Guld och Silver kom ut och hade varken tid eller intresse att fortsätta? Kanske är du den där personen som säger ”Äh, det är bara de 150 första som gäller, sen blev det bara kasst…” när Pokémon dyker upp i diverse samtalsämnen. Glöm det där med att det skulle ha blivit sämre efter Pokémon Röd och Blå. Det har bara blivit bättre! Många fler Pokémon och oändligt mycket fler saker att göra i spelen. Har du inte spelat Pokémon Diamond och Pearl? Kasta bort dina fördomar, du vet inte vad du missar!

Jag hoppas som sagt att denna sida ska väcka intresse för spelen hos både nya, gamla och unga spelare samtidigt som den etablerade spelaren ska kunna ta del av mina Pokétankar. Kom ihåg, Pokémon är Häftigt!

Pokénörd A.N.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: