Kontakta Pokébloggen

Har du tips eller ideér som du tycker vi borde ta del av? Tveka inte att slänga iväg ett mail till oss i sådana fall!

Mail: pokeblogg@gmail.com


3 svar to “Kontakta Pokébloggen”

 1. Tjenare!
  Först ska jag presentera mig, Johannes heter jag och var den som gjorde eran banner. När jag gjorde den så frågade jag samtidigt om det fanns plats för en till i bloggteamet. Och ni svarade att det inte fanns just då, men att ni skulle förmodligen kunna ta in mig lite senare. Så jag tänkte fråga nu om ni har en liten plats för mig. Jag har även lite erfarenhet i bildbehandling och mycket erfarenhet i videoeffekter/klippning och flash. Så jag kan även fixa lite av detta om det behövs. Har även skrivit i en blogg förrut för en videoguidhemsida som fick 5000 träffar på tre månader.
  MVH Johannes

 2. Hej Johannes!
  Pokébloggen har, som du kanske märkt, stannat av en smula på senaste tiden. Tyvärr har det blivit så illa att ingen av oss har tid att uppdatera den. Jag har exempelvis skola från 8 till 16 varje dag och sedan repar jag fram till kvällen. Bloggens framtid skall dock diskuteras så vi får återkomma med ett svar. Hoppas att detta räcker som svar så länge.
  Vänlig hälsning
  Jönsson

 3. Hej!

  Mitt namn är Alex, kan jag få skriva här i bloggen? Jag är aktiv varje dag, även om det är Skola, lov etc.. Så jag kan skriva så mycket som ni begär under en vecka..

  Ja jag kan mycket om Pokemon, har nästan alla spel, och jag har 3 Manaphys från Ranger, har fått 2 av mina Vänner, och en har jag skaffat med hjälp av spelet.(Ranger).
  Jag lovade Jönsson att jag skulle ge han 1 Manaphy.

  Fast är tvungen först att skicka över den till min vän som har tillgång till Trådlös internet sen kan jag skicka till han om han nu vill.

  Aja tänk på saken, hoppas på ett snabbt svar. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: